Топ 10 зимової гуми 2020. Коротка характеристика.

Топ 10 зимової гуми 2020. Коротка характеристика.

Зимові автошини спеціально були розроблені з урахуванням особливостей експлуатації в мінусову температуру. Відповідний хімічний склад для низьких температур перешкоджає виникненню крихкості при замерзанні в суворі морози. Крім цього, зимові шини також характеризуються особливим малюнком протектора. Для виготовлення покришок виробники використовують каучук, який відрізняється особливою стійкістю до зносу і холоду.

У список основних характеристик для зимової гуми, входять:

  • наявність сталевого корду, який зберігає стабільну форму гуми;
  • спеціальна прокладка під кордом - необхідна для профілактики сильного внутрішнього тиску;
  • каркас, який виконує захисну функцію і оберігає борт шини;
  • крильова стрічка, що відповідає за стабільність керування машиною і за плавність амортизації.

Інтернет-магазин шин SHINA.UA пропонує всім автовласникам і автолюбителям ознайомитися з ТОП-10 зимових шин, які користуються особливою популярністю. У списку представлені зимові шини від різних компаній-виробників.

Рейтинг зимових шин преміум класу:

  1. Nokian Hakkapeliitta R2 / Hakkapeliitta R3 - фрикційні зимові автошини, які були представлені від нордических експертів. Виробник використав унікальну технологію arctic sense Grip, що забезпечує першокласне зчеплення автомобіля на льодовій поверхні та в сніг.
  2. Goodyear ultraGrip 9 - представлені шини для легкових автомобілів не мають системи шипування, що ніяким чином не позначається на якості зчеплення з поверхнею дороги. Спрямовані канали під кутом розходяться від центру - це гарантія ефективного дренажу для зимової гуми.
  3. Hankook Winter i * pike Rs2 W429 поєднують в собі чудове співвідношення якості і ціни. З такими шинами не страшно пересуватися по обмерзлим ділянках дороги.
  4. Bridgestone blizzak DM-V2 / blizzak VRX - зимова гума, яка має асиметричний малюнок протектора по всій площі робочої частини колеса. Виробник використав гумову суміш з мікропористої структурою, що підвищує стійкість покришки автомобіля.
  5. Continental WinterContact Ts860 - це модель нового покоління, призначена для автомобілів класу люкс. Перевага такої гуми полягає в її складі: використання діоксиду кремнію, що зменшує гальмовий шлях на мокрій дорозі.
  6. Hankook Winter i * Cept iZ2 W616 - одні з найбільш популярних покришок серед українських автовласників, зарекомендували себе високим рівнем безпеки і доступною ціною.
  7. Nokian Nordman Rs2 - перевірені часом шини від фінського виробника.
  8. Nexen Winguard Winspike Wh62 якщо ви хочете купити шини для експлуатації в суворих умовах, тоді доцільно звернути увагу на ці шини. Це чіпка і витривала гума з шипами, призначена для легкових автомобілів. Спрямовані латеральні блоки допомагають поліпшити контакт шин із засніженою трасою.
  9. Michelin X-ice Xi3 - зимова шина преміум класу, характеризується в народі, як "липучка".
  10. Dunlop sp Winter sport 4D - оновлена ​​версія шин для легкових авто, оптимальний варіант поєднує в собі відмінні показники на всіх етапах тестування безпосередньо українськими водіями на дорогах.

Сучасна імпортна зимова гума відрізняється наступними перевагами:

  • Агресивний дизайн основної контактної зони покришок.
  • Ламелі, які покращують зчеплення з поверхнею дороги.
  • Дрібні насічки на гумі здатні розсіювати тепло, що позитивно позначається на поглинанні шумових хвиль.

Краща зимова гума бюджетного класу:

  1. Premiorri ViaMaggiore Z plus - одна з кращих шин випускається на нашому ринку .
  2. Белшина artmotion snow - недорогі і надійні шини від білоруського виробника.
  3. Cordiant Winter Drive pW-1 і Snow Cross pW-2 - займають почесне третє місце.
  4. Росава snowgard - найдоступніша і популярна гума в зимовий період.

Основні характеристики недорогих зимових шин:

  • Дренажна система зимових шин ефективно справляється зі сніговою «кашею» на дорозі.
  • Боковина додатково посилена шарами корду.
  • На гумі відзначають достатню кількість крайок в напрямку протектора. Це позитивно впливає на процес розгону транспортного засобу.

Представлені шини запропоновані в повному асортименті на сайті магазина shina.ua, де кожен автовласник має можливість самостійно скласти власний рейтинг зимової гуми. У каталозі представлені шини від зарубіжних і вітчизняних компаній-виробників за демократичними цінами.

6242
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари