Шини від українських брендів Rosava і Premiorri з доставкою по Україні

Шини від українських брендів Rosava і Premiorri з доставкою по Україні

Україна розвиває власне виробництво шин, співпрацюючи з європейськими та зарубіжними партнерами. Яскравим прикладом такої співпраці стала продукція Рremiorri, що представляє бюджетний сегмент автогуми.

Родом з Великобританії, але виробляється в Україні, і тут же успішно реалізується. Втім, не тільки тут: багато країн світу із задоволенням закуповують продукцію Premiorri для своїх споживачів.

Сучасне виробництво, контроль якості на кожній ділянці виробництва, відбір сировини під контролем високоточного обладнання, європейська і світова сертифікація продукції - запорука якості покришок, відомих далеко за межами України.
Завод Rosava, що в Білій Церкві під Києвом - один з двох найбільших українських шинних виробників, працює з 1972 року. На сьогоднішній день ним укладено договори на поставку гуми більше, ніж в 50 країн світу.
Колектив має власні унікальні розробки: зимова гума PREMIORRI ViaMaggiore виробляється за власною запатентованою технологією Росава під назвою Ziasnate та "Z-шип".
Найсучасніші ідеї та технології залучаються фахівцями заводу для підвищення якості продукції та її здешевлення. Свідоцтво успішної роботи - постійне зростання продажів на внутрішньому та збільшення попиту на зарубіжних ринках.

Відмінні риси шин Преміоррі

Крім привабливої вартості, яка пояснюється близькістю виробника до споживача та відсутністю витрат на розмитнення, шини Преміоррі відрізняються:

  • міцністю;
  • акустичним комфортом;
  • дизайном;
  • тривалим терміном служби;
  • економічністю;
  • якісною гумовою сумішшю з добавками натурального каучуку, діоксиду кремнію і натуральних олій.

Водії знають, що при правильному зберіганні в міжсезоння, навіть в складних українських дорожніх умовах, шини Premiorri вірою і правдою служать протягом декількох років. Виробники постійно покращують свою продукцію. На сьогоднішній день  преміоррі може сміливо конкурувати з іншими європейськими брендами бюджетного сегменту. Основною перевагою власного виробництва є можливість придбати в магазинах ще 'гарячі' шини прямо з конвеєра. Завдяки зручному розташуванню відносно щільно населених регіонів, завод з легкістю поширює свіжу продукцію по Україні. Тоді як європейська шина змушена пройти цикл розмитнення і транспортування, що іноді не дозволяє власникам авто вчасно отримати найсвіжішу продукцію.

Сьогодні автолюбителям відомі такі моделі:

  • ViaMaggiore
  • ViaMaggijre Z Plus;
  • Solazo
  • Solazo S Plus
  • Vimero.

Варіантів всередині модельного ряду цілком достатньо: це зимова, літня та всесезонна гума, типорозміри від R13 до R19. Покришки демонструють впевнене зчеплення і керованість, чуйність на рульове керування в складних погодних умовах. Новий модельний ряд Plus не може не радувати сучасними розробками, спрямованими на адаптацію до мінливого клімату і дорожніх умов України.

Сучасні технології виробництва

  • Silica heat optimal - технологія виробництва гумової суміші нового покоління, однаково ефективної в спеку і в дощ, зносостійкої і довговічної через наявність кремнієвого наповнювача Ultrasil 7000 GR. Посилена конструкція бігової доріжки відповідає за маневреність і безпеку.
  • Мультирадіусний протектор рівномірно зношується, характеризується збільшеним пробігом, а з захищеною на молекулярному рівні технологією Santaflex 6 PPD боковині більше не страшні бічні зіткнення з інфраструктурою доріг і порізи.
  • Zeasnate - знахідка проектантів і конструкторів для зимової гуми. Екологічно чисті масла Nytex, 80% натурального каучуку дозволяють гумі не втрачати еластичності на морозі.
  • Технологія Z-шипа, не пошкоджуючого дорожнє покриття, ефективна для їзди по укоченому снігу.

Бренд Rosava

Власний український бренд користується заслуженою любов'ю українських і зарубіжних автовласників. Не тільки легкові: вантажні, легковантажні, шини для пасажирських перевезень і спеціалізовані шини виробляє лідер українського шінобудування, всього понад 200 типорозмірів.
Понад 25 моделей для зимового і літнього сезону, всесезонні шини виготовляє завод для українського водія. Ці шини більш адаптовані під внутрішні зміни клімату та стан доріг.

Самі поширені літні моделі: BC-11, BC-49, Itegro, Quartum S49, TRL-501. TRL-502.
Самі поширені зимові моделі: WQ-101, WQ-102, WQ-103, Snowgard і БЦ-10
.

Ми, інтернет-магазин шин і дисків SHINA.UA, відповідально заявляємо: це найпопулярніший і затребуваний в Україні бренд, хоча б раз у переважної більшості автовласників стояли шини Rosava.

Гума Rosava середнього класу продається в 40 країн світу, 60% від обсягу випуску продукції реалізується в Україні, решта йде на експорт.
Наявність міжнародного сертифікату якості ISO 9001: 2000 та безлічі різноманітних європейських сертифікатів підтверджують незмінну якість продукції, призначеної для українських доріг. Проектувальники знають всі їх, м'яко кажучи, «особливості», враховують кліматичні умови, щоб ваша їзда була максимально комфортною та безпечною.

26388
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари