Корейські шини. Огляд брендів і рекомендації

Корейські шини. Огляд брендів і рекомендації

Шини корейського виробництва набирають популярність в Україні. Обравши шлях, по якому свого часу пішла Японія: пропонуючи високу якість за доступною ціною, корейські виробники не прогадали і сьогодні корейські шини популярні у всіх країнах, де продаються.

Амбітні плани корейських шінобудіведьників влитися в число провідних світових виробників повільно, але впевнено здійснюються: корейські шини гідно змагаються в технічних характеристиках з такими «монстрами», як Бріджстоун, Мішлен і Гудієр, залишаючи їх далеко позаду в доступності виробленої продукції.
Сліпі тести показують, що якість корейських шин не поступається, а іноді і перевершує більш дорогі і відомі зразки. Пропонуємо огляд брендів, представлених на ринку України.

Рейтинг корейських виробників шин:

  1. Hankook - один з найбільш шанованих українськими автомобілістами корейських брендів. Деякі моделі по продажам випереджають своїх більш іменитих колег. Найвідоміші моделі: спортивні Ventus V12 Evo K110, шини для міста Optimo K415, спортивні h437 Ventus V2 Concept. Виробник регулярно оновлює колекції, удосконалюючи все, що можна вдосконалити. Кожен сезон, а іноді і частіше випускаються конкурентоспроможні новинки, а широкий модельний ряд дозволяє знайти потрібне кожному автовласнику. Цей бренд - один з дорогих серед корейських, але цілком доступний, якщо порівнювати з європейськими виробниками.
  2. Kumho - перспективний і недорогий продукт, активно розвивається на українському ринку. Модель для міського автомобіля solus Kh15 - одна з найпопулярніших, як і більш вдосконалена solus Kh17. Літні шини Кумхо, за відгуками автовласників, демонструють відмінну ходимость і повільний знос.
  3. Nexen - молодий корейський бренд є одним з кращих в своєму ціновому сегменті. Великий вибір моделей і типорозмірів, різні ціни - автолюбителям є з чого вибрати. Лінія Nexen Classe premiere пропонує покришки для будь-якого типу авто: від малолітражки до лімузина представницького класу. Багатьох покупців бентежить вартість гуми Нексія, бо думка, що дешеве - значить неякісне, міцно засіла в наших умах. У випадку з корейськими шинами демократичні ціни - результат грамотного маркетингу, мета якого - завоювання ринку. Подібно автовиробникам, які поступово піднімають ціни на корейські автомобілі, шини з часом теж можуть подорожчати, так що ловіть момент для придбання якісного продукту за бюджетною вартості.
  4. Roadstone - наймолодший з корейських виробників і досить популярний в Україні і на пострадянському просторі бренд. Є думка, що вартість гуми Маршалл недооцінена виробником, так як її характеристики цілком гідні. Сучасні технології, які використовуються у виробництві, запозичені у відомих виробників автогуми. Зимова гума Nexen (Roadstone) Winguard, за відгуками власників, чудово зарекомендувала себе на українських дорогах при їзді по снігу і під час відлиг, що супроводжуються сльотою.

Інтернет-магазин шин і дисків shina.ua пропонує великий вибір корейських шин з різноманітними характеристиками в різних цінових категоріях. Ми рекомендуємо придивитися до продукції уважніше, тому що впевнені в її якості.
Щоб полегшити вибір гуми ми підготували детальний каталог з характеристиками товару і актуальною ціною. Консультанти магазину підберуть, перевірять товар і оперативно відправлять товар в будь-який регіон України. Якщо потрібна розстрочка - ми оформимо її протягом одного дня.

22598
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари