Кращі всесезонні шини будь-яких типорозмірів. Економте в грошах, а не на якості

Кращі всесезонні шини будь-яких типорозмірів. Економте в грошах, а не на якості

На сьогоднішній день важко зустріти автомобіліста, який хоча б раз не задумався про покупку всесезонних шин . В першу чергу, в південних і східних регіонах України зима стала м'якою, і з кожним роком всесезонні шини стають більш актуальні. Таке рішення, як правило, приймається в цілях економії часу і грошей.
Можна відзначити, що всесезонні шини - варіант для цілорічної їзди в країнах з м'яким, рівним кліматом. Такі покришки - оптимальний варіант для автовласників, що пересуваються переважно по місту. Також для тих, хто в зимовий період виїжджає рідко, переважно в суху погоду.

Переваги всесезонних шин

  • ефективність. Особливо для водіїв, що рухаються тільки по місту. У містах досить швидко комунальні служби усувають снігові завали і обробляють дороги в ожеледь. Так що можна не побоюватися під час короткочасної поїздки в погану зимову погоду.
  • універсальність. Вам не доведеться двічі в сезон відвідувати шиномонтаж, витрачати гроші на сезонні шини та забезпечувати для них належні умови зберігання;
  • осінньо-весняні сюрпризи з раптовим похолоданням - не привід для занепокоєння власників всесезонних шин. Незначне похолодання не призводить до розтріскування гуми і погіршення зчіпних характеристик;
  • економія. Один комплект якісних всесезонних шин однозначно краще двох малобюджетних сезонних, також зникає необхідність купувати додаткові диски для сезонних шин.

Недоліки:

  • при стабільній температурі «за бортом» нижче -10 за Цельсієм всесезонні шини "дубеют" і їздити постійно на них проблематично;
  • в ожеледь, пересування на всесезонній гумі може бути небезпечной;
  • збільшений, у порівнянні з літніми шинами, шум під час їзди по трасі;
  • збільшення витрати палива.

Втім, все залежить від вибору виробника. Відомі виробники вкладають великі гроші в інноваційні розробки, тому якісні всесезонні шини ефективні, економічні та комфортні в управлінні.

Всесезонні шини - особливості

Всесезонні шини придумали американці. Маркування all Weather (будь-яка погода) або all season (будь-який сезон), літери М + s (бруд і сніг) - все це позначення універсальних всесезонних покришок.
Конструктивно покришки all season відрізняються наявністю округлених боковин, широкими канавками і кавалками ламелями. Протектор «всесезонок» нижче, ніж у зимових шин, а склад гуми - щось середнє між м'якою зимовою гумою і більш жорсткою літньою.
Мало хто знає, що перші сучасні всесезонні шини випустила фірма Dunlop , це була нова вдосконалена розробка, представлена ​​в регіоні з м'яким кліматом, гума дуже сподобалася автовласникам.

Особливу популярність мають демісезонні шини у власників позашляховиків з колесами 4Х4. На повнопривідних автомобілях всесезонні шини стабільно демонструють свої найкращі якості. Такі як:
bFGoodrich all-Terrain T / a KO2 - кращі в своєму роді, хто їх спробував, більше інші не вибирають.
Hankook Dynapro aT-M RF10 - у даній моделі агресивний малюнок, що гарантує стабільне зчеплення з дорогою при будь-яких погодних умовах.

І так, всесезонні шини або зимові:

Спочатку розробники як компромісний варіант між літніми та зимовими сезонними покришками, всесезонні шини не вирішують глобальні завдання, і не будуть відповідати всім вимогам, що пред'являються окремо до літніх і зимових шин. Експлуатаційні характеристики всесезонних шин ближче до літніх, з нюансами, які дозволяють гумі гарантувати безпечну їзду при помірно знижених температурах.

Рейтинг всесезонних шин для легкових авто:

Matador Mp62 all Weather Evo - доступний бюджетний варіант, які впевнено зарекомендував себе на ринку;
Goodyear Vector 4 seasons Gen 2 - ця модель давно на ринку і називається однією з найнадійніших, вона може похвалитися поліпшеними показниками при виїзді на ґрунтовку;
Hankook Dynapro Hp2 Ra33 - корейська шина, в тестах показує себе вище середнього, відмінне співвідношення ціни-якості.

Тут кожен повинен розставити пріоритети самостійно. Ми ж тільки надаємо інформацію для прийняття остаточного рішення.
Інтернет-магазин шин і дисків shina.ua пропонує зимові, літні та всесезонні шини від різних виробників. У нашому докладному каталозі вказані основні характеристики для самостійного вибору, широкий вибір типорозмірів.
Консультанти-професіонали, уточнивши кілька питань, запропонують на вибір моделі, здатні найбільш оптимально задовольнити ваші запити. Гарантія виробника, розстрочка і оперативна доставка в будь-який регіон України.

1950
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари