ТОП шипованих шин, бюджетні ціни, гарантія, доставка.

ТОП шипованих шин, бюджетні ціни, гарантія, доставка.

Змінювати літні шини на зимові необхідно, тому що ідеальна шина, що гарантує безпеку при будь-якій погоді, ще не придумана. Різні вимоги і, відповідно, характеристики покришок в залежності від сезону забезпечують нам безпеку і комфорт. Не варто тягнути до останнього з придбанням зимової гуми. Популярні якісні та недорогі шини, які зараз можна купити без проблем, з початком сезону, коли починається ажіотажний попит, розбирають дуже швидко.
Зимові шини з шипами або без - залежить від погоди у вашому регіоні і від географії пересувань. Якщо ваш звичайний маршрут пролягає по скрижанілих, сніжних дорогах - без шипованих покришок не обійтися. Міським жителям зручніше і економічніше пересуватися на фрикційних шинах.

Особливості зимових шин:

  • Гумова суміш для зими розроблена таким чином, щоб при низьких температурах забезпечити максимальне зчеплення з дорогою. Вона м'якша, якщо порівнювати з літньою.
  • Малюнок протектора, особливо на скандинавських шинах, помітно агресивніший, щоб ефективно протистояти снігу, сніговій каші і воді, утримувати машину на слизькій дорозі і самоочищатися.

Економити на зимових шинах потрібно розумно, по-перше, це ваша безпека, по-друге, комфорт. Встановлювати зимові покришки тільки на передню вісь - ризиковане рішення. При занесенні на льоду необхідно задіяти всі чотири колеса, в ідеалі і запаска повинна бути з того ж набору.
Економити, купуючи занадто дешеву гуму, на наш погляд теж не варто, існує ризик придбати підробку.
Читаючи різноманітні відгуки, рейтинги, вивчаючи ТОП-списки зимових шин, звертайте увагу на вартість - вам буде легше зорієнтуватися за реальними цінами.
Інтернет-магазин шин і дисків SHINA.UA пропонує моделі зимових шин, які стабільно користуються попитом українських автомобілістів протягом декількох сезонів.

Шиповані шини преміум класу:

  1. Якщо потрібні шиповані шини - ми рекомендуємо Bridgestone Ice Cruiser 700 з шипами хрестоподібної форми Cross-Edge Pin з посадочними гніздами, які повністю повторюють форму шипів. Японські інженери, а дана модель виробляється тільки в Японії, досягли якісного зчеплення покришки з дорогою в усіх напрямках і гарантують бездоганну безпеку на дорозі. Спрямований малюнок протектора з вигнутим центральним ребром, збільшена кількість і ширина ламелей оптимізують пляму контакту з дорогою, знижують вібрацію і шум, одночасно збільшуючи курсову стабільність і покращуючи керованість автомобіля. Ефективний дренаж і протидію слешпленнінгу забезпечує вдосконалена система відводу води, шуги і снігу.
  2. «Розумні» зимові шини michelin X-Ice North XIN4 здатні підлаштовуватися під погодні умови. Дев'яносто вісім шипів ефективно гальмують на льоду, термоактивна гума навкруги шипа твердне при зниженні температури для збільшення зчеплення із скрижанілою дорогою. Кругова канавка навколо шипа - дитя технології IPRem, відводить сніг і снігову кашу з плями контакту. Технологія рівномірного розподілу навантаження IRONFLEX полягає в використанні посилених ниток каркаса і способі їх розміщення на боковинах. За рахунок збільшення кількості секторів протектора збільшується кількість счіпок. Блоки протектора мають різну довжину виступів, їх чергування збільшує прохідність і зменшує час, який вам знадобиться, щоб вибратися з колії.
  3. Рirelli ice zero - модель від виробника, котрий не з чуток знає про екстремальне водіння в екстремальних, в тому числі зимових, умовах. Багаторічний партнер Формули 1 заслуговує довіри. У покришці використано власне запатентований винахід Піреллі - подвійний шип Pirelli Dual Stud. Для поліпшення зчеплення з льодом збільшена щільність розміщення ламелей. Додаткова кількість гострих кромок і ламелей збільшує безпеку і прохідність, а оптимізований профіль - термін служби і рівномірне спрацьовування покришки.

Шини шиповані середнього сегмента:

  1. Hankook Winter I * Pike RW11 - Корея в черговий раз показує себе лідером якості і доступності у виробництві автошин
  2. Kumho WinterCraft Ice WI31 - гарантують відмінну керованість і стійкість машини на поворотах на зледенілій трасі
  3. Laufenn I FIT Ice LW71 - доступна ціна завдяки виробництву в Індонезії, під чуйним керівництвом Hankook
  4. Roadstone Winguard WinSpike - корейські шини, які увійшли в компанію Nexen
  5. Taurus 201 Winter LT - цю модель також випускають фірми 'сестри' Orium і Strial

І все ж, якщо ви зважитеся на придбання бюджетних варіантів шин, то тут на допомогу приходять якісні товари вітчизняного виробника.

  • Rosava Snowgard
  • Rosava WQ-102
  • Estrada Samurai
  • Cordiant Snow Cross PW-2

Інтернет-магазин шин і дисків SHINA.UA продає ці та інші шини для зимових доріг, будучи повністю впевненим у їхній якості. Кожна покришка проходить перевірку і супроводжується гарантією виробника. Ми готові проконсультувати кожного клієнта в залежності від конкретних умов використання автомобіля, його марки і ваших побажань до властивостей зимової гуми. Вибір покришок в нашому каталозі і ціни такі, що без покупки ви точно не залишитеся.

3039
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари