Шини на Славуту. Баланс ціни і якості, доставка, гарантія, розстрочка.

Шини на Славуту. Баланс ціни і якості, доставка, гарантія, розстрочка.

Вітчизняний автомобіль zaz slavuta 1103 має стабільну популярність в Україні. Технології удосконалюються, технічні характеристики бюджетної Славути покращуються і багато автолюбителів вважають за краще мати в господарстві недорогий в обслуговуванні та ремонті автомобіль.
«Правильна» гума на славуту, рекомендована виробником – гарантія безпеки та комфортної їзди. Типорозмір та інші важливі характеристики ви знайдете в технічній документації або наклейці на бардачку автомобіля. Заводська комплектація автомобіля – 155/70R13. За бажанням можна підібрати інші типорозміри, однак варто пам'ятати, що:

  • великі колеса зачіпатимуть підкрилки;
  • літня гума може бути дещо ширше;
  • на зиму рекомендується вужча покришка, але з більш високим профілем.

Також кваліфікований спеціаліст з підбору покришок обов'язково запитає вас:

  • про стиль вашої їзди;
  • про те, наскільки завантажена ваша машина у звичайному стані;
  • про стан доріг, якими ви пересуваєтеся.

І лише потім запропонує вам на вибір кілька варіантів, детально описавши характеристики кожного. Саме так працюють консультанти інтернет-магазину шин та дисків SHINA.UA.

Вибираємо шини на Славуту

Для початку ми рекомендуємо визначитися з типорозміром, якщо ви бажаєте нестандартних шин. Калькулятор підбору шин можна легко знайти в інтернеті, вводьте технічні характеристики автомобіля далі все просто.
Наступний крок – сезонність шини. Як для будь-якого автомобіля, для zaz slavuta 1103 пропонується зимова, літня та всесезонна гума. Відмінності сезонної гуми відомі:
Зимова більш м'яка, може бути шипована або фрикційна, основна характеристика - агресивний протектор з великою кількістю шашечок і прорізів. Перші утримують авто на слизькій дорозі, другі – ефективно відводять сніг та бруд із плями контакту. Високий протектор і оптимальна ширина шини, як показує практика, краще: вони сприяють скороченню гальмівного шляху. Зимова гума на Славуту за будовою протектора поділяється на два види:

  • Європейська - призначена для пересування по сніговій каші, завдяки особливостям малюнка сніг відводиться з плями контакту, надійно утримуючи автомобіль на дорозі.
  • Скандинавська гума – варіант для тих, хто пересувається заледенілими, засніженими дорогами зі складними умовами. Якщо ви живете за містом, радимо купити зимову гуму на славуту із шипами. Сучасні виробники випускають безліч варіантів шин, які забезпечують повну безпеку у найскладніших дорожніх умовах у зимовий період.

Для літньої гуми важливими є інші показники: хороше зчеплення з дорогою, курсова стійкість, відсутність аквапланування. Такі характеристики досягаються іншим складом гумової суміші та «літнім» малюнком протектора.
Щодо цін – виробники пропонують гуму на будь-який гаманець. Звертайтеся, і ми підберемо такі шини для славути, які прослужать вам не один сезон та задовольнять усі ваші запити. 

6945
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари