Шини chevrolet lacetti від кращих виробників. Індивідуальний підбір, розумна економія. Розстрочка, гарантія, доставка по Україні.

Шини chevrolet lacetti від кращих виробників. Індивідуальний підбір, розумна економія. Розстрочка, гарантія, доставка по Україні.

Перше правило підбору покришок на будь-який автомобіль, і chevrolet lacetti не виняток – рекомендації виробника, записані в технічній документації та продубльовані на наклейці, що знаходиться на внутрішньому боці кришки бардачка.
Основні типорозміри покришок на шевроле лачетті: ширина від 175 до 195 мм, діаметр 14-15 дюймів та профіль від 55 до 65.
У заводській комплектації автомобіля використовують безкамерні шини 195/55R15 85T. Особливо важливим є використання правильного типорозміру у випадку, коли автомобіль має систему Traction Control, це продиктовано в першу чергу міркуваннями безпеки.
Дотримання рекомендацій виробника гарантує максимальну керованість, прохідність, стійкість та безпеку автомобіля.
Щодо виробників – тут остаточне рішення за автовласниками, але інтернет-магазин шин та дисків SHINA.UA не рекомендує найдешевші шини. Середній ціновий сегмент - розумний вибір для власників chevrolet lacetti.
Збалансовані показники «ціна-якість» літніх шин на шевроле лачетті пропонують, зокрема, виробники шин ханкук та нексен.
Вибір зимових шин дещо складніший. Ми рекомендуємо спочатку визначитися на користь шипованих або фрикційних шин. Тут потрібно врахувати деякі моменти:

  • погодні умови у вашому регіоні;
  • рельєф місцевості, якою ви переважно пересуваєтеся;
  • інтенсивність зимової їзди;

Якщо в основному ви пересуваєтеся за містом, по снігових та заледенілих дорогах – ваш вибір шипована гума. Якщо ви мешканець мегаполісу і дуже рідко виїжджаєте за його межі в зимовий період - витрачатися на придбання шипованої гуми немає сенсу - в місті вам буде цілком достатньо фрикційних шин.
Більш детальну інформацію ви в будь-який зручний для себе час можете отримати у наших консультантів.

4173
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари