Гума на ВАЗ 2107 з гарантією і доставкою в будь-яку точку України

Гума на ВАЗ 2107 з гарантією і доставкою в будь-яку точку України

Правильний вибір гуми та дисків дуже важливий для будь-якого автомобіля. Саме від покришки залежить, наскільки автомобіль буде слухняним в керуванні, комфортним та безпечним.

Виробник ВАЗ 2107 «взуває» автомобілі радіальною гумою (R) типорозміру 175/70R13 82T, де 175-ширина профілю в мм, 70 – показник співвідношення ширини до висоти, 13 – діаметр посадки шини, 82 – індекс вантажопідйомності. Заміна типорозміру в принципі можлива, проте варто враховувати, що:

  • високопрофільна гума може зачіпати колісні арки, створюючи непотрібне тертя;
  • шини з широким профілем створюють тертя об лонжерони та крила автомобіля під час проходження поворотів;

Вибір виробника

Визначившись із типорозміром, приступаємо до вибору виробника. Враховуючи, що вибір шин дуже різноманітний, тут варто орієнтуватися на ваші особисті уподобання, не забуваючи про:

  • сезонності;
  • стан доріг;
  • стилі водіння;
  • завантаження автомобіля.

Зміна шин по сезону значно подовжує термін служби кожного виду шин. Через різну висоту, склад гуми, малюнка протектора шини по-різному поводяться на дорозі.

Так, зимова шина виготовляється з м'якшої гуми, яка не дубіє на морозі, забезпечуючи хороше зчеплення з дорогою. За високих температур у літній період така шина швидко зношується.

ВАЗ 2107 - задньопривідний автомобіль, тому має схильність до пробуксовування під час старту та занесення задньої осі при виконанні поворотів.

Використання шипованої гуми для ВАЗ 2107 повністю виправдане при русі по заміських ділянках траси, в міському циклі все ж таки краще фрикційна гума.

В інтернет-магазині шин та дисків SHINA.UA представлені зимові, літні та всесезонні шини від Nokian, Yokohama, Goodyear, Bridgestone, більш демократичні за вартістю вітчизняні шини Росава. Вибір за вами, а ми завжди проконсультуємо, допоможемо та підкажемо. 

13801
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари