Гума для Сhevrolet Aveo в широкому асортименті. Гарантія, розстрочка, доставка в ваш регіон.

Гума для Сhevrolet Aveo в широкому асортименті. Гарантія, розстрочка, доставка в ваш регіон.

Вибрати нові шини та диски на популярний в Україні Сhevrolet Aveo, знаючи рекомендований виробником типорозмір, нескладно. Головне – враховувати основні та додаткові параметри, до яких належать:

  • тип доріг, якими ви найчастіше пересуваєтеся;
  • стандартна завантаженість автомобіля;
  • сезонність;
  • стиль водіння.

Дотримання цих нескладних рекомендацій допоможе вам вибрати оптимальні шини на chevrolet aveo, які прослужать не один сезон.
Правильно обране «взуття» забезпечить автомобілю оптимальне зчеплення з дорогою, а водію та пасажирам безпеку та комфорт. Сучасні шини мають безліч додаткових характеристик, що впливають на збільшення швидкості, зниження аквапланування, акустичний комфорт, швидкісний режим, прохідність та довговічність.
Визначивши собі пріоритети, радимо проконсультуватися з фахівцями, щоб усі важливі для вас моменти були враховані при підборі покришок. Важлива деталь: витрати пального також залежить від правильно вибраної покришки.
Штатні шини для шевроле авео, що встановлюються виробником – 175/70/R13, 185/60/R14, 185/65/R14. Залежно від розміру диска, модифікації двигуна та року випуску автомобіля, ваших побажань, спеціалісти інтернет-магазину шин та дисків SHINA.UA. допоможуть підібрати шини за характеристиками. На chevrolet aveo можна встановлювати гуму діаметром від 13 до 15 дюймів.

Зимові та літні шини для шевроле авео

  • Зимові шини на авео, шиповані або липучки, здатні витримати навантаження до 475 кг з індексом швидкості Q (160 км/год): Yokohama F700S або IG30, BF Goodrich G-Force Stud Go, Bridgestone Blizzak Revo2, Cordiant PW-50 -2, Goodyear Ultra Grip Ice Arctic;
  • Рекомендовані нами літні шини для chevrolet aveo типорозміру 175/65R14 при анаогічному навантаженні з індексом швидкості Т (190 км/год): Kumho KH27, Yokohama Blu Earth (AE01), Goodyear DuraGrip, Michelin Energy XM.

Всесезонні шини – це компроміс актуальний у регіонах з м'яким кліматом. Якщо ви їздите на авто цілий рік, щоб використовувати всі його можливості повною мірою, не ризикувати у разі раптового похолодання, ми рекомендуємо мати зимовий та літній комплект гуми.
Певна економія у разі придбання всесезонної гуми є, але комфорт водіння та безпека на дорозі на наш погляд все-таки пріоритетніший.
Враховуючи, що вибір гуми на авео великий, технології не стоять на місці, тільки в нашому інтернет-магазині представлено близько 50 брендів покришок для Сhevrolet aveo, ми радимо отримати первинну консультацію спеціаліста. Відправлення обраного товару до вашого регіону проводиться протягом 1-2 днів.  

3965
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари