Кращі шини на Suzuki Grand Vitara тільки у нас

Кращі шини на Suzuki Grand Vitara тільки у нас

Розмір шин та дисків на suzuki grand vitara залежить від модифікації автомобіля, року його випуску і сезону. Докладні рекомендації можна знайти в технічній документації, на внутрішній стороні ящика для рукавичок, або скористатися шинним калькулятором, який є на сайті інтернет-магазину шин і дисків SHINA.UA.

Бажання багатьох автомобілістів придбати великі колеса, щоб додати автомобілю значності цілком зрозуміло, але не завжди виправдано. Так, занадто великі колеса з великою ймовірністю будуть чіпляти колісні арки, ускладнювати маневрування і можуть мати негативний вплив на коректну роботу автомобільних систем. Маленьким колесам, купленим в цілях економії, буде складно витримувати надмірне навантаження, вони не прослужать вам довго.

Рекомендовані виробником типорозміри за роком випуску автомобілів:

  • 1998 рік 225/70 R16;
  • з 1999 по 2004 рік 235/60 R16;
  • з 2005 року 225/70 R16

Більше інформаціі о типорозмірах можно подивитися в каталозі для вибору по авто

Наш інтернет-магазин шин і дисків SHINA.UA пропонує великий вибір зимових та літніх шин для автомобіля Сузукі Гранд Вітара від кращих світових виробників. Налагоджені партнерські зв'язки дозволяють нам встановлювати мінімальну націнку на товар, що не може не радувати наших клієнтів.
Кваліфіковані консультанти допоможуть вибрати шини по типорозміру з урахуванням таких індивідуальних критеріїв, як стиль і досвід водіння, рівень звичайної завантаженності автомобіля, стан доріг у вашому регіоні, сезонність, інтенсивність використання автомобіля.
Крім шин, в каталозі представлені різноманітні диски, які найкраще підходять автомобілю suzuki grand vitara. Звертаємо вашу увагу, що підбір типорозмірів шин, що відрізняються від рекомендацій виробника, повинен проводитися з урахуванням допустимих параметрів диска по вильоту і ширині.
Весь куплений товар проходить перевірку, супроводжується документами і гарантійними зобов'язаннями від виробника.
До послуг наших клієнтів - миттєва розстрочка, що дозволяє навіть в непередбаченій ситуації швидко поміняти гуму на вашому Сузукі Гранд Вітара. Оперативна доставка в ваш регіон проводиться надійною транспортною компанією.

3977
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари