Краща бюджетна літня гума огляд 2019 від Shina.ua

Краща бюджетна літня гума огляд 2019 від Shina.ua

Приймаючи рішення, які літні шини найкраще вибрати, важливо пам'ятати одне правило: на одну вісь необхідно підбирати моделі від одного і того ж виробника. Але, краще всього - взувати всі чотири колеса в однакову гуму.
При виборі підходящої серії, потрібно звертати увагу на малюнок протектора:

  1. Спрямований - відмінне рішення в умовах швидкісної їзди по мокрій дорозі. Єдиний недолік - колеса починають «плисти» на грунтовому дорожньому покритті. Тому такий варіант підходить для автовласників, які вважають за краще спокійну їзду.
  2. Ненаправлений малюнок відрізняється наявністю клиновидних блоків на краях покришки, що дозволяє буквально «розрізати» калюжі. Однак такі блоки можна сміливо віднести і до категорії недоліків, так як в них часто потрапляє пісок і бруд. Це призводить до того, що автомобіль починає «плисти» по ґрунтовій дорозі.
  3. Асиметричний малюнок протектора прийнято вважати найбільш практичним, так як він забезпечує ідеальне зчеплення з трасою і доповнений глибокими канавками. За рахунок таких канавок відбувається відведення води, що дозволяє водієві легко управляти машиною під час дощу.

Solus Kh15

Досить популярні покришки від відомого бренду Kumho (країна виробник - Корея). Представлена ​​модель відноситься до бюджетної категорії продукції, призначеної для спокійної їзди по трасі. Це ідеальне рішення для водіїв, які шукають літні шини для пересування по міських дорогах з максимальним комфортом. Однак в модельному ряді можна відшукати сучасні модифікації, що дозволяють транспортному засобу з легкістю розганятися до позначки на спідометрі в 270 км / ч.
Переваги товару:

  • Наявність боковини підвищеного ступеня жорсткості, за рахунок чого створюється мінімальний опір коченню.
  • Економічність при витраті палива.
  • Дуже добре підходить для поїздок по сухому асфальтованому покриттю, так як розробники використовували симетричний ненаправлений протектор.

Представлена ​​гума на літо має єдиний недолік - не підходить для їзди по калюжах на великій швидкості, що може спровокувати аквапланування.

Road Runner

Шини від не менш популярною компанії Cordiant . Незважаючи на досить невеликий типорозмір, покришки користуються особливим попитом серед більшості водіїв за рахунок високої якості.
На поверхні моделі можна побачити чотири широких ребра, завдяки яким колеса відрізняються надійним зчепленням з дорожньою поверхнею і практично не піддаються деформації під час входу в круті повороти (навіть, якщо водій не зменшує швидкість).
Переваги: ​​

  • Використання двошарової конструкції шин, що позитивно позначається на показниках максимальної жорсткості і відмінною курсової стійкості.
  • Зовнішній шар матеріалу - м'який, що допомагає забезпечити зчеплення з асфальтом.
  • Конструкція продумана таким чином, щоб повністю «поглинати» невеликі нерівності траси.

Автовласники неодноразово помічали, що така літня гума гарантує відмінний комфорт навіть в умовах дорожнього покриття поганої якості. Однак при частій агресивній їзді колеса швидко втрачають свій колишній вигляд і ходові властивості.

HF201

Компанія Hifly пропонує непогане рішення для сегмента «бюджет». Великий асортимент типорозмірів допоможе кожному автовласнику задовольнити власні переваги.
Технічні характеристики такої літньої гуми - середні, що цілком виправдовує їх ціну - хороший продукт за невеликі гроші. Це оптимальний варіант для спокійної їзди в умовах міста. В такому випадку, даного комплекту буде цілком достатньо на кілька сезонів експлуатації.
Власники різних авто відзначають наявність відмінної керованості авто, а також швидку реакцію на натискання гальма.

Gamma b2

Представлені шини від популярного виробника Kormoran , який входить у величезну корпорацію Michelin . Це дешеві моделі, які відносяться до економ-сегменту і представлені в продажу в розмірах від R15 до R18. В результаті, автовласники зможуть підібрати колекції гідної якості для легкових авто класу С і вище.
Високим місцем в рейтингу така гума зобов'язана не тільки гучній назві бренду, а й позитивними результатами в процесі проведення численних тестових перевірок.
Такі моделі забезпечують комфортні умови і цілком впевнену керованість авто. Але найкраще використовувати такі шини для літа при спокійній їзді по асфальтованому покриттю. Проте багато користувачів відзначають незначний рівень шуму при розгоні. З огляду на категорію бюджету даної колекції, не рекомендується використовувати ці моделі в умовах мокрої траси.

Великий асортимент продукції

Звертаючи увагу на високий рівень безпеки під час керування транспортним засобом, можна з легкістю підібрати гарні колеса з популярного сегменту «бюджет».
Інтернетр-магазин shina.ua допоможе кожному автовласнику підібрати літню гуму по демократичній вартості. Щоб купити товар з доставкою по всій Україні, досить визначитися з транспортною компанією.

5367
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари