Китайські шини хорошої якості. Вибір китайської гуми.

Китайські шини хорошої якості. Вибір китайської гуми.

Працьовиті китайці виробляють все, що має попит, автомобільні шини не виняток. Розібратися в міфах і фактах щодо якості та надійності китайських шин, ми спробуємо у цій статті.
Часи, коли все китайське апріорі вважалося неякісним, минули. Сьогодні ми вже розуміємо, що, як у будь-якої продукції, китайські автомобільні шин мають власні бренди та підробки під флагманів гумотехнічної індустрії.
Підробки – з ними все більш-менш ясно: набуваючи свідомо неякісного, часто дуже дешевого товару, навряд чи можна очікувати високих експлуатаційних властивостей.
Основною перевагою китайців є дешева робочої сили, тому виробничі потужності відомих брендів, розташовані в Піднебесній, серйозно здешевлюють вартість готової продукції, що також варто враховувати.
Продукція, вироблена в Європі, набагато дорожча через вищий рівень оплати праці найманих робітників.
Власні китайські бренди з грамотним маркетингом, використанням сучасних технологій та прийнятною якістю теж мають ринок збуту, в тому числі в Україні.

Рейтинг виробників китайських шин:

  1. Triangle – найбільший китайський виробник автошин
  2. Kingrun - бюджетний вибір без втрати якості. Добре зарекомендували себе на ринку України
  3. Altenzo - шини, які не потребують представлення. Популярні, надійні
  4. Zeetex – надійний китайський бренд, виробляють автошини для всіх видів транспорту
  5. Mirage – молодий бренд, що посів лідируючі позиції на азіатському ринку автошин. В концерн входять такі бренди як Fesite, Agate, Ovation, Hifly

Китайські шини Sunny

Не дуже розкручений в Україні китайський бренд Sunny поступово розширює свою присутність на ринку. Основними особливостями покришок є:

  • стійкість до низьких температур у зимових шин;
  • достатня витривалість та тривалість експлуатації покришок;
  • оптимальний малюнок протектора, що добре справляється самоочищенням шини.

Зимова гума шипована від Санні - модель sunny sn3860 за характеристиками і відгуками - хороший аналог відомої марки gislaved nord frost.
Виробник пропонує шиповану та нешиповану зимову гуму. Вибираючи китайські шини, рекомендуємо розглядати моделі середньої та високої цінової категорії. Так ви заощадите і отримаєте продукцію з прийнятними характеристиками.

Kingstar – гідний бюджетний вибір

Бюджетні китайські шини Kingstar, що відповідають усім стандартам якості, виробляються з 1998 року. Різноманітні численні тести, яким піддавалися шини, показали, що за досить низькою ціною продукція Kingstar займає гідне місце у сегменті якісних та доступних покришок.
Як літні шини для асфальту Kingstar нічим не поступаються дорогим брендовим моделям, демонструючи впевнене зчеплення, хорошу керованість і тривалий термін експлуатації.
Саме шинами від Kingstar переважно комплектуються китайські автомобілі, що продаються на українському ринку.

Wanli – досвідчений та надійний виробник

Один з перших китайських виробників, які мають серйозні виробничі потужності, впевнено переймає найкращі традиції західних виробників – державна компанія Wanli.
Продукція для вантажних, пасажирських та легкових автомобілів виробляється з 1988 року і зараз продається в 90 країн світу.
Всесвітню популярність бренду Wanli принесла не лише грамотна маркетингова політика, а й висока якість продукції.
Сучасні технології виробництва зимових шипованих покришок з унікальним малюнком досить широкого протектора та шипами власної розробки компанії гарантують безперешкодне проходження засніженими, зледенілими та грязьовими ділянками доріг.
Літня гума Wanli відрізняється гарною стійкістю на поворотах, якісним зчепленням з дорогою, впевненим маневруванням та підвищеною стійкістю автомобіля на мокрому асфальті.
Концерн Wanli є офіційним постачальником шин для деяких моделей таких марок як VW, Jetta, Audi.
Поєднання найсучасніших технологій, новітніх розробок та дешевої робочої сили дозволяє шинам марки Wanli гідно конкурувати з визнаними лідерами у сегменті шинного виробництва.

Вантажні шини Bontyre

Китайські шини Бонтайр для вантажних автомобілів розроблялися для тягачів, фур, легковантажних автомобілів та причепів. Шини відрізняються надійністю, високими показниками пробігу та традиційно адекватною вартістю, властивою китайським товарам.
Металокордний каркас та збільшена міцність – необхідні характеристики для вантажної шини, яка змушена працювати на вітчизняних дорогах.
Інтернет-магазин шин та дисків SHINA.UA впевнено рекомендує шини Бонтайр для використання в Україні, ґрунтуючись на численних відгуках наших клієнтів.

Бренд GT Radial

Відомий багатьом українським автомобілістам. Його переваги:

  • гума з додаванням каучуку;
  • оригінальна конструкція бічної частини шини;
  • кремнієві добавки;
  • знижений знос покришки;
  • виробництво ведеться на німецькому устаткуванні;
  • якісний протектор власної розробки;
  • висока ефективність гальмування;
  • знижене споживання пального.

Тим, хто цікавиться екологічно безпечними шинами, сподобається модель GT Radial Champiro Eco. Малюнок протектора з радіальними паралельними канавками, захищає автомобіль від аквапланування та скорочує гальмівний шлях. Шини характеризуються низьким рівнем шуму, комфортною та безпечною їздою.

Шини Zeta

Порівняно молодий концерн Zeta напрацьовує авторитет на ринку автомобільної гуми за рахунок високої якості та традиційно низької, в порівнянні з європейськими виробниками, ціни.
Сучасні технології та якісна сировина – ось основні переваги шин Zeta. Їх оцінять любителі комфортної їзди та тиші, а завдяки міцному корду у вас не виникне проблем із покришками навіть у найдовшій поїздці.
До складу зимової гуми додається кремній, що позитивно позначається на керованості по засніженій дорозі та скороченні гальмівного шляху.
Як бачимо, міфи про низьку якість китайських шин сильно перебільшені.
З великої кількості брендів та моделей завжди можна вибрати оптимальний варіант, а ми допоможемо.
Інтернет-магазин шин та дисків SHINA.UA – це вигідна ціна, широкий асортимент, розстрочка та оперативна доставка в будь-який регіон України. 

28733
перейти до розділів
Підбір шин
Підбір шин по параметрам
Підбір шин по авто
Випадкові товари